Hupsu-agilitya

Mellu

Osa lukijoista muistanee, että Liewec.net painottui aiemmin vahvasti treenipostauksiin. En ole enää nähnyt syytä olla raapustamassa treenipostauksia joka treeneistä, vaan pikemminkin koitan lisäillä treenijuttuja mukaan silloin, kun niistä on jotain iloa tai hyötyä muillekin. Tällä kertaa videosta ei liene kenellekään mitään hyötyä, mutta Meleen tämänhetkinen osaamistaso tulee hyvin esiin.

Meillä on nyt ainakin toistaiseksi (ellei jopa pysyvästi) tilanne se, että avopuolisoni Janne hoitaa agilityn tällä hetkellä Mellun kanssa. Oma lantio/lonkka/si-nivel oireilee ja on usein tällaisen nopeatempoisen lajitreenin jälkeen kipuillut, joten ainakin toistaiseksi mennään näin. Toisaalta yhteistyö tällä kaksikolla alkaa toimia melko hyvin, joten voi olla, että yhteistyö saa jatkua ja agilityurani jatkuu sitten joskus jonkun toisen koiran kanssa. Mutta sen näkee sitten mikäli nämä terveysongelmat joskus selviävät.

Melee on agilitykoirana hurjan oppivainen ja isosta koostaan huolimatta melkoisen nopea! Pujottelu on vielä työn alla, mutta sekin on alkanut edetä huimaa vauhtia. 🙂 Ensi vuoden puolella olisi tarkoitus olla kisavalmiudessa, mutta sitä ennen toki täytyy tsekata vielä viralliset luustokuvat kun Mellu täyttää kaksi vuotta ja saa myös selän kuvattua virallisesti.