Melee ja ilmapallot

Halloween-Melee

Halloweenin myötä tarjoutui hyvä tilaisuus esitellä yksi Meleen erityisistä ominaisuuksista, nimittäin ilmapallot. Toki kaikki koirani ovat rakastaneet palloja, mutta ilmapallojen elinikä on usein kohtuullisen lyhyt koiran leluna. Meleekin onnistui ensimmäiset pallonsa rikkomaan hyvinkin nopeasti, mutta samalla se myös oppi miten ilmapalloja käsitellään. Mellun säännöt menevätkin niin, että kun pallo on ilmassa, sitä kohti voi pomppia miten sattuu ja pomputtaa eteenpäin. Mutta sillä sekunnilla, kun pallo koskettaa lattiaan, varovaisuus-vaihde on laitettava päälle. Se tarkoittaa sitä, että ilmapallosta on etsittävä ”solmunykerö” ja se on ainoa kohta, mistä palloa voi kanniskella ilman, että sitä rikkoo.

Ilmapallot ovat yksi niistä asioista, joiden kanssa Melee on osoittanut olevansa keskimääräistä belgiä älykkäämpi. Kyllähän belgi on älykäs rotu, jolle on helppo opettaa asioita, mutta sellainen tietynlainen hellyys ja varovaisuus eivät yleisesti ole ominaisuuksia, joilla belgianpaimenkoiria kuvaillaan. Mellun harmiksi taloudessa asustaakin myös perinteisempää kuppikuntaa edustava groenendael, joka huolehtii, ettei ilmapallojen elinikä kohtuuttomasti pitkity. Gingakin on kyllä hoksannut, että jotenkin se itse aiheuttaa pallon räjähdyksen, mutta se ei ole sellainen pohdiskelija, joka ymmärtäisi hakea vaihtoehtoisia ratkaisuja asiaan.

Meleen ilmapalloharrastus on jokseenkin hellyyttävää katseltavaa, sillä se on todellakin käsittämättömän hellä niitä kohtaan ja näkee välillä kovastikin vaivaa, että saa lattialla olevan ilmapallon pyöräytettyä oikeaan asentoon. Vaikeaa tästä tulee siinä kohtaa, kun ilmapallo sähköistyy. 😀

Halloween-Melee
Halloween-palloissa oli myös kätevä kuminauha solmunykerön vaihtoehdoksi