Paluu arkeen

Hiljaista on ollut, blogissa nimittäin. Blogin ulkopuolinen elämä onkin sitten ollut kaikkea muuta kuin hiljaista.

Maaliskuun alussa kävin lonkkaleikkauksessa. Se tiesi kuukauden sairaslomaa, jolloin en saanut istua pitkiä aikoja. Tämä tarkoitti suoraan aikaa pois tietokoneelta ja blogin parista. Ei tosin olisi ollut paljoa kirjoiteltavaakaan, kun jo koiran lenkittäminen oli mahdotonta. Tai ainakin Ginga ja Meleen ulkoiluttaminen, sillä ei toivoakaan että ne olisivat antaneet tasoitusta rammalle taluttajalle – päinvastoin. Lonkkaleikkauksesta kirjoittelen varmasti myöhemmin oman postauksen, ja muutoinkin mielessä on ollut tehdä blogista monipuolisempi aiheiden osalta. Ei pelkkiä koirajuttuja siis, vaikka pääpaino niissä tulee olemaankin.

Maaliskuun sairasloman jälkeen koitti myös muutto takaisin kotipaikkakunnalle Tampereelle. Ja miten onnellinen siitä muutoksesta olenkaan! Vaikka muutto oli raskas monella tapaa ja sisälsi paljon epävarmuutta mm. työpaikan osalta, en voisi tyytyväisempi olla. Perhe ja ystävät lähellä, koiraharrastukseenkin sai taas heti omanlaisensa tatsin kun tutut treenikaverit ympärillä ja uuttakin porukkaa olen löytänyt. Viikot ovat saaneet oman rytminsä treenien mukaan ja elokuussa alkaa myös agility. Se tosin hieman jännittää, sillä lonkka ei ihan priima ole vieläkään, mutta ryhmän kouluttaja on luvannut tukea mm. etäohjauksen treenaamisessa, joten eiköhän jollakin tavalla ainakin pystytä tätäkin harrastamaan.

Kaikenkaikkiaan on ollut viime aikoina puhtaasti niin hyvä fiilis ja niin paljon mukavaa tekemistä, ettei ole blogin päivittely käynyt mielessäkään. Tai on, mutta liian lyhytaikaisesti, että olisin mitään tekstiä saanut aikaiseksi. Katsotaan miten käy jatkossa, tavoitteena olisi aktivoitua tälläkin saralla.